(0517) 392 901

Keukenapparatuur

Het hart van iedere keuken

Als u eenmaal besloten heeft welke welke keuken u wilt hebben, moet u ook nadenken over welke specifieke apparatuur u nodig heeft en waar moet het geplaatst worden.

Welk type kok bent u?

Een koelkast heeft iedereen natuurlijk nodig. Maar de rest van de keukenapparatuur is sterk afhankelijk van het type kok dat u bent. Warmt u vijf keer per week een magnetron maaltijd op of is koken uw hobby en kookt u graag voor vrienden en familie. Mulder keukens kan u hier goed bij adviseren.

Energieverbruik

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk het energieverbruik van uw apparatuur. U wilt natuurlijk zo veel mogelijk meewerken aan een duurzame samenleving, maar ook uw eigen portemonnee wilt u niet onnodig belasten. Ieder apparaat heeft tegenwoordig een energielabel zodat u in één oogopslag het energieverbruik kunt aflezen.

Merken van bewezen kwaliteit

Mulder Keukens levert alleen apparatuur van A-merken. Bij onze keus voor deze merken wordt gelet op algehele kwaliteit, technische mogelijkheden, afwerking, keuzemogelijkheden en betrouwbaarheid. Denk hier bij aan AEG, Bosch, Smeg, Falcon, Pelgrim, Atag en bijvoorbeeld Franke.

René Mulder

Bent u geïnspireerd en wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat de keus wel heel erg groot is en dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bel ons eens voor een afspraak. Met onze kennis kunnen we het keuzeaanbod beperken en precies afstemmen op uw specifieke wensen. De koffie staat klaar!

Mail René Mulder

Of bel (0517) 392 901

Zanussi
Smeg
Bosch
AEG
Pelgrim
Falcon
Franke
Atag