(0517) 392 901

Werkbladen

Voor iedere stijl en toepassing een geschikt keukenwerkblad

Er bestaat tegenwoordig een enorm aanbod van werkbladen. Bij de keuze voor een werkblad kunt u kiezen uit tal van materialen. Dit alles nog in verschillende diktes, kleuren en afwerkingen. Elk ook met zijn eigen praktische voor- en nadelen. Daarbij moet een werkblad moet ook matchen met de stijl van uw huis. De keus is niet eenvoudig.

Hout

Hout is een natuurlijk materiaal met een chique en stoere uitstraling. Het is wel een gevoelig materiaal dat de nodige aandacht vereist. Een houten keukenblad moet bijvoorbeeld regelmatig met olie worden behandeld. Wilt u wel de uitstraling van hout, maar niet het onderhoud, dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld kunststof met een houtlook.

Graniet

Hoewel graniet een natuurlijk materiaal is, is het keihard en daardoor kras- en hittebestendig. Het heeft daarbij een luxe uitstraling. Doordat het een natuurproduct is, is ieder werkblad uniek

Beton

Beton is misschien niet eerste waar u aan denkt bij een werkblad, maar wordt tegenwoordig regelmatig toegepast. Beton is robuust, stoer en eigentijds.

RVS

Modern en industrieel. Een RVS keuken werkblad biedt veel praktische voordelen en wordt daardoor veel in professionele keukens toegepast. RVS is echter wel krasgevoelig. Het gebruik van een snijplank bij RVS is een must.

Glas

Glazen werkbladen worden middels hoogwaardige technieken geperst en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en dikten. Een glazen werkblad geeft een luxueuze en ruimtelijke uitstraling.

Kunststof

Door gebruik van een slijtvaste toplaag is een kunststof werkblad bijzonder duurzaam waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Composiet

Natuurlijk maar luxueus. Door het samenpersen van een combinatie van verschillende natuurlijke materialen ontstaat een uitermate sterk werkblad met veel positief eigenschappen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoogglans of een matte afwerking.

Keramisch

Strak, uniek en recyclebaar. Een keramisch werkblad wordt gemaakt van klei dat onder hoge druk wordt samengeperst en vervolgens op een hoge temperatuur wordt gebakken. Het wordt daardoor keihard en heeft praktische en hygiënische eigenschappen.

Belgisch hardsteen

Een mooie doorleefde uitstraling. Dit Belgisch hardstenen werkblad kan erg goed tegen hitte maar is verder wel gevoelig. Het moet regelmatig geïmpregneerd worden.

Marmer

Klassiek en ieder werkblad is uniek. Goed schoon te maken vanwege het gladde oppervlak. Wel gevoelig voor krassen.

René Mulder

Bent u geïnspireerd en wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat de keus wel heel erg groot is en dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bel ons eens voor een afspraak. Met onze kennis kunnen we het keuzeaanbod beperken en precies afstemmen op uw specifieke wensen. De koffie staat klaar!

Mail René Mulder

Of bel (0517) 392 901

Atag
Falcon
Franke
Zanussi
Bosch
AEG
Pelgrim
Smeg