(0517) 392 901

Keukens

Kom eens lang in onze showroom in Franeker

Langzamerhand zijn wij ons steeds meer gaan richten op verkoop en montage van keukens en al reeds een jaar of 25 is dit onze belangrijkste bezigheid. In onze ruime showroom in Franeker kunt u onder het genot van een kopje koffie een groot aantal voorbeelden bekijken en u deskundig laten voorlichten. Daar nemen wij alle tijd voor. Alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Merken

Mulder Keukens is niet zozeer gericht op één bepaald keukenmerk. Op basis van kwaliteitseisen en toepassingsgebied selecteren wij onze keukens. Hierbij wordt gelet op algehele kwaliteit, technische mogelijkheden, afwerking, keuzemogelijkheden en betrouwbaarheid.

Keukenwerkbladen

Iets wat in de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen is het aanbod van materialen voor keukenbladen. Denk hierbij aan kunststof, natuursteen, graniet, composiet,  en bijvoorbeeld corian. Alle materialen hebben hun eigen voordelen en daarmee hun eigen toepassingsgebied.

René Mulder

Bent u geïnspireerd en wilt u meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat de keus wel heel erg groot is en dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bel ons eens voor een afspraak. Met onze kennis kunnen we het keuzeaanbod beperken en precies afstemmen op uw specifieke wensen. De koffie staat klaar!

Mail René Mulder

Of bel (0517) 392 901

Zanussi
Franke
Atag
Pelgrim
AEG
Falcon
Bosch
Smeg