Verf & behang

Onze collectie verf & behang

Wallprints en interieurstickers

Erg trendy op dit moment zijn de wallprints en interieurstickers. Ook in dit segment hebben wij een grote keus. Het is zelfs mogelijk u eigen foto als wallprint via ons te laten produceren. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Pure kleurenwand

Purewand 3

Uniek is de Pure kleurenwand. De grote (A4) kleurenstalen zijn met verf behandeld waardoor het veel beter is in te schatten hoe een kleur, bijvoorbeeld op de muur, zich gedraagt. De stalen worden tegen statiegeld uitgeleend omdat je een kleur het beste in de betreffende ruimte zelf kunt beoordelen.

Flexa PURE is een collectie van zeer hoogwaardige lakken en muurverven met een chique uitstraling. De watergedragen lakken zijn er in hoogglans, zijdeglans en mat. De muurverven zijn verkrijgbaar in zijdeglans, extra mat en kalkmat.

Mulder Verf

Aansluitend op ons keukenaanbod kunt u bij ons terecht voor verf en een grote collectie behang. U wordt in onze winkel deskundig geinformeerd over de verschillende toepassingsgebieden. Ons advies is gratis!

Verf

Toonaangevende merken als Flexa, Sikkens Buitenlak, Sikkens Yachtpaints en Cetabever vind u in onze verfcollectie. Een grote hoeveelheid kleurstalen op a4 formaat, helpt u daarbij de juiste kleur te kiezen. Zoekt u een bestaande kleur van een ander merk, dan kunnen wij dit in 99,9% van alle gevallen bijmengen met onze geavanceerde mengmachine.

Behang

Behang kunt u bij ons kiezen uit meer dan 100 stalenboeken van merken als Eijffinger, Voca, A.S. Creation, Noordwand, Spits en bijvoorbeeld Marburg. Het meeste behang wordt op vlies geleverd en de levertijd bedraagt veelal slechts een paar werkdagen.

Wij vinden het geen probleem als u een of enkele boeken even mee naar huis wilt nemen.