Showcase

Landelijke keuken

Deze landelijke keuken heeft fronten van massief teakhout. De handgemaakte fronten zijn op maat gemaakt door een meubelmaken. De keuken wordt omkaderd door gemetselde en gestucte muurtjes. Het werkblad, de spoelbaken de plinten zijn gemaakt van belgisch hardsteen.

4 Afbeeldingen

Moderne greeploze keuken in zwart/wit

Moderne greeploze keuken uitgevoerd in zwarte woodline fronten en een wit composiet werkblad. De vrijstaande koel/vrieskast is in de wand ingebouwd. Koken gebeurt in de stoomoven of combimagnetron maar ook op losse elementen (gas) of op de inductie Teppan Yaki.

5 Afbeeldingen

Rustieke keuken

Een voorbeeld van een rustieke keuken met elementen uit grootmoeders tijd.

6 Afbeeldingen

Trentino mosgroen

Een prachtige landelijke keuken, uitgevoerd in massief houten kaderfront, gelakt in een mosgroene kleur. Werkbladen zijn van zwart graniet, met een tegelspoelbak.

4 Afbeeldingen

Meran zebrano

Moderne strakke keuken met groot RVS spoel- en kookeiland. In de wand zijn een aantal apparaten ingebouwd: Grote koelkast (nis 178 cm), vaatwasser, multifunctionele oven met magnetronfunctie en een LCD TV.

5 Afbeeldingen

Vita eiken zwartbruin

Moderne greeploze keuken uitgevoerd in zwart/bruin kunststoffront met eiken structuur. De werkblad zijn van roestvrijstaal. Opstelling is in afzonderlijke delen; - kastenwand met combimagnetron, combistoomoven en koelkast - kookeiland in het midden met inductiekookplaat - spoelgedeelte met ingelaste spoelbakken, mengkraan en Quooker en vaatwasser. Het werkblad loopt hierbij door in de vensterbank.

4 Afbeeldingen

Memory wit gelakt

Greeploos en gefineerd, wit gelakt, front met fijne groeven. Composiet werkblad en spoelbak. Ook de vensterbank is van composiet. Verder is voor de afzuiging een pafond-unit toegepast (met afstandsbediening).

4 Afbeeldingen

Empire magnolia

Landelijke keuken met gelakte houten kaderfront. Het werkblad is van gesatineerd graniet, met stenen onderbouw spoelbak. Het fornuis is van Boretti en heeft een gasoven. De handbeschilderde wand tegels zijn gemaakt bij Het Tegelboertje in franeker. De linkerzijde van de keuken (inclusief werkblad) is ingebouwd in een vaste kast.

8 Afbeeldingen