Keukens

Informatie over ons keukenaanbod

Keukenapparatuur

Aansluitend op ons keukenaanbod kunt u bij ons terecht voor al uw keukenapparatuur. De mogelijkheiden van keukenapparatuur zijn de laatste jaren enorm uitgebreid. Een deskundige advisering is daardoor een absolute noodzaak. Bij Mulder Keukens vindt u deze deskundigheid.

showroom3

Apparatuur1

showcase1

Langzamerhand zijn wij ons steeds meer gaan richten op verkoop en montage van keukens en al reeds een jaar of 25 is dit onze belangrijkste bezigheid. In onze ruime showroom in Franeker kunt u onder het genot van een kopje koffie een groot aantal voorbeelden bekijken en u deskundig laten voorlichten. Daar nemen wij alle tijd voor. Alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Merken

Mulder Keukens is niet zozeer gericht op één bepaald keukenmerk. Op basis van kwaliteitseisen en toepassingsgebied selecteren wij onze keukens. Hierbij wordt gelet op algehele kwaliteit, technische mogelijkheden, afwerking, keuzemogelijkheden en betrouwbaarheid.

Keukenwerkbladen

Iets wat in de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen is het aanbod van materialen voor keukenbladen. Denk hierbij aan kunststof, natuursteen, graniet, composiet,  en bijvoorbeeld corian. Alle materialen hebben hun eigen voordelen en daarmee hun eigen toepassingsgebied.

showroom werkbladen2